Защо да избера Вас като ми предлагат сайт за 50 лв?Да, много колеги предлагат сайтове по 50 лв., онлайн магазини по 100-200 лв. Но не се ли замисляте защо е толкова евтино?

1. В много случай за подобни сайтове се ползва безплатен хостинг, който не гарантира, че ще просъществува дълго, не гарантира и сигурността на сайта Ви. В случай, че сайта ви бъде хакнат си измиват ръцете с това, че хостинга е безплатен! А при един онлайн магазин това да не работи една седмица може да бъде пагубно за бизнеса Ви!

2. Ниска цена за изработка, за сметка на висока цена за поддръжка или промени по сайта. Много често срещана практика е в случай, че искате да промените нещо по сайта да ви кажат, че промяната ще струва сума равна или по-висока от сумата, която са Ви искали за самия сайт!

3. Някой дизайнери ползват собствени CMS системи, което в случай, че искате след време някой друг да поддържа сайта Ви би го затруднило доста, В много от случаите новия администратор би ви отказал да се заеме с работата, тъй като ползването на такъв софтуер би затруднило работата му. Затова ние ползваме масови CMS системи, познати на всеки един от бранша.